|
Právě je pát 01. lis 2024 4:28:19
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Kawa
|
Napsal: čtv 04. pro 2008 10:05:40 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Jindra píše: Kawa píše: Jindra píše: kurva drat vypada to ze neuspeju! Zatim zadna ovecka do stada esvecek na dvouval den nepribyla a ja si tak rikam ze tohle asi fakt nevyjde! Skoda... snaha byla! 3000 sou urcite prachy ktery sou znat ale ja se na to hosi divam od me posleni nehody v provozu tak ze radsi zaplatim treba litr nebo dva nebo i tri za svezeni v ramci volnych jizd apodobnych akci na okruhu a silenie se tam vyblbnu nez abych platil benzin (kterej byl v lete fakt neunosne drahej) a najizdel stovky drahejch kilometru a projel se poradne po dobrejch silnicich jen minimalni cast z tech stovek kilometru a jeste u toho riskoval ze mi zas nekdo neda prednost nebo neco podobnyho! Motorka je kurevsky drahej konicek a tri tisice sou pro me priblizne 7% celkovejch nakladu na provoz jedne sezony takze at se na me nikdo nezlobi ale za takovej zazitek to neni zas tolik?!?Mnohem vic penez proprcam za benzin ktrej vyjezdim na rozmlacenejch silnicich na kterejch mam z vyjizdky tak akorat H**NO! Proto se snazim premistit na okruh kde je jezdeni sice drazsi ale vyuzijes plny potencial stroje a kazda vterina stravena na okruhu je stravena na plno! máš štěstí,že máš na provoz 1 sezony cca 43 000.já nemám. pokud máš z vyjížďky na silnicích hovno,kup si okruhovku,jezdi na okruhy,užívej si to.nevím,co jiného na tvoje reakce říct.jak to vypadá,nikdy jsi na okruhu nebyl.takže si užij jízdu na okruhu,doval třebas do Brna,abys pochopil,co je taky za problém,jezdit po našich silnicích rozmlácenejch silnicích(jak sám píšeš),dej si v Brně 2x volnou jízdu.pokud to pojedeš dle tvých slov na plný potenciál,můžu ti zaručit,že se z cesty do Středočeského kraje posereš. a co takhle nakej valnik nebo dodavka na prevoz masiny?nebo kemp na prespani?tak to dela spousta lidi co od nas jezdi do brna! jen tak mimochodem kolik stoji jedna sezona tebe?protoze sem toho nazoru ze pokud najezdis cca 10000km tak te to musi stat podobny prachy jako me. valník,dodávka - OK...dodávku mám v hokně,np si půjčit...ale to zvyšuje akorát náklady na celou akci....a z cesty Blansko - Most v dodávce nejsu taky odvázanej. tak jo...nechtělo se mně do toho....letos jsem najezdil bohužel jen něco málo přes 4000 km. proč? protože: 58% z toho co vydělám mě stojí bydlení(hypotéka + inkaso) 16% jsou další nutné náklady(pojistky,výživné) pokud jsi v matice na úrovni základní školy,zkus si dopočítat,proč nemám na sezonu 43 litrů,proč jsem rád že mně zbyde alespoň nějaká kačka na beneli. vůbec jsem byl rád,že jsem nemusel kvůli bydlení mašinu prodat.proto mě serou tvoje kecy o řešení finanční stránky......ne,že bych ti záviděl,že máš na sezonu 43 litrů...ale to,že nechápeš,že někdo prostě mít nemusí.... už to chápeš,co mě sere?podle tebe(sz) tady tím zasírám vlákno - ok,ale začal jsi s tím ty. takže mám prosbu na nějakého admina,aby tyto "zbytečné kecy",co sem nepatří po nějakém čase smazal.thx
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
|
blazin
|
Napsal: čtv 04. pro 2008 13:34:24 |
|
|
záklaďák |
Registrován: ned 15. čer 2008 9:37:05 Příspěvky: 91 Bydliště: Litvínov
|
to Kawa:Toz to chce klid chlape .Jak jsem psal on proste nema vubec predstavu co to je mit jine starosti, nez jezdit na motorce a chodit do skoly....
|
|
Nahoru |
|
|
Jindra
|
Napsal: čtv 04. pro 2008 18:49:43 |
|
|
záklaďák |
|
Shorty píše: Tak do toho běž a zazávodit tam můžeš i s jinýma motorkama dys me by lakal prave ten zavod esvecek. Jinak pokud si chci zazavodit tak muzu na volny jizdy a proste se tam s nekym honit
|
|
Nahoru |
|
|
inkvizitorr
|
Napsal: pát 05. pro 2008 9:18:06 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
|
je tady eště jedna možnost protože mam takovej dojem, že dvouvál den je už uplně full (tak doufám, že nikotýnoj nepolezu do zelí) a to že si můžete přiject zajezdit s banditama o den pozdějš taky do mostu a protože jsou tam ještě volný tři půlhodiny od 16.30, 17.00 a 17.30, tak byste si mohli klidně uspořádat svůj půlhodinovej race jenom esvéčka... pokud byste si vzali rovnou celou půlhodinu, dalo by se trochen hejbnout i s cenou... víc info najdete tady: http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz ... 2008110001
_________________ doba je temná ...
|
|
Nahoru |
|
|
Shorty
|
Napsal: pát 05. pro 2008 9:52:31 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Myslím že na tohle by se mohlo chytnout už víc lidí a Jindra by měl s kým jet challenge. DPC proč máme ten Most tak daleko
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
|
sting
|
Napsal: pát 05. pro 2008 10:04:03 |
|
|
Administrátor |
|
|
Shorty píše: Myslím že na tohle by se mohlo chytnout už víc lidí a Jindra by měl s kým jet challenge. DPC proč máme ten Most tak daleko to si delas srandu ne? dyt to vyjde 9kil na 30 minut jak tam doporucuje 3x30min tak to mas 2700 a dvouval den me vyjde na 3500 a jezdim tam 7x20min plus jeste zavod trochu nesrovnatelny
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|
|
Nahoru |
|
|
inkvizitorr
|
Napsal: pát 05. pro 2008 10:24:02 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
|
sting píše: to si delas srandu ne? dyt to vyjde 9kil na 30 minut jak tam doporucuje 3x30min tak to mas 2700 a dvouval den me vyjde na 3500 a jezdim tam 7x20min plus jeste zavod trochu nesrovnatelny já netvrdim, že je to levnější, dávám to sem jako alternativu pro ty, co nechtěj jezdit celej den, ale chtěj přiject třeba jenom na dvě půlhodiny za 1800,- chápeš? nehledě na to, že pro ty co tam nebudou mít nahřejváky je dvacet minut trochu voser bo než zahřeješ už zatahuješ do boxů... jak sem psal, je tu i možnost vzít si celou jednu půlhodinu třeba jenom pro vás, nikdo jinej by na trati nebyl... až budeš mít na okruhu něco najeto tak pochopíš, že cena za pronájem dráhy nehraje na celodenním ježdění až zas takovej podíl jako jiný věci...
_________________ doba je temná ...
|
|
Nahoru |
|
|
Shorty
|
Napsal: pát 05. pro 2008 10:55:59 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Tak někdy je lepší dávat finance po menších částkách než dat jednu větší Sranda musí být
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
|
Jindra
|
Napsal: pát 05. pro 2008 11:57:28 |
|
|
záklaďák |
|
inkvizitorr píše: sting píše: to si delas srandu ne? dyt to vyjde 9kil na 30 minut jak tam doporucuje 3x30min tak to mas 2700 a dvouval den me vyjde na 3500 a jezdim tam 7x20min plus jeste zavod trochu nesrovnatelny já netvrdim, že je to levnější, dávám to sem jako alternativu pro ty, co nechtěj jezdit celej den, ale chtěj přiject třeba jenom na dvě půlhodiny za 1800,- chápeš? nehledě na to, že pro ty co tam nebudou mít nahřejváky je dvacet minut trochu voser bo než zahřeješ už zatahuješ do boxů... jak sem psal, je tu i možnost vzít si celou jednu půlhodinu třeba jenom pro vás, nikdo jinej by na trati nebyl... až budeš mít na okruhu něco najeto tak pochopíš, že cena za pronájem dráhy nehraje na celodenním ježdění až zas takovej podíl jako jiný věci... naprostej souhlas s obema! Protoze 3x nebo 4x po 900 vyjde temer stejne jako celej dvouval den. A je i pravda ze vetsina z nas i kdyby mela moznost jezdit celej den tak by stejne kazdej odjel treba "jen" 4 nebo 5 jizd. Jizda na okruhu je pro nekoho kdo to nezazil prekvapive narocna na kondycku! a neverim tomu ze by nekdo zvlad jezdit celej den. A dalsi pravda je ze poplatek za startovny je na okruhu ta mensi cast nakladu. Byl bych kazdopadne pro kterekoliv reseni a pridal bych se k vetsinovemu rozhodnuti dvouval den vs. bandit pico den protoze vysledek by byl stejny! Bezva zavod esveckaru
|
|
Nahoru |
|
|
Nikotýn
|
Napsal: stř 17. pro 2008 23:01:24 |
|
|
záklaďák |
|
|
safra kde jste vypotili ty 3000??? Já sem nabízel půl hoďku tréninku a závod, vzhledem k tomu, že mám zajištěnou časomíru pro 50 lidí a na Dvouval Dni už je 40 závodníků, muselo by Vás být maximálně deset. Což je zhruba 1200 za časomíru a řekněme 600Kč za trénink. Ale jak tak koukám na ty hádky, tak se Vám divim lidičky. Dyk moto je přece o zábavě, nezapoměli jste na to??? Já už to mám skoro plný, tak je mě to jednoduše řečeno šumák, jen se mě prostě líbila ta myšlenka SVcup, která se k Dvouval Dni hodí. Já už teď z toho mám spíš problém než požitek, ale prdel musí být ,o) páč těm co už zaplatili bych musel lehce pokrátit kvůli Vám čas ježdění. Myslim, že Jindra to myslí dobře a já s ním naprosto souhlasim, na silnici se naučíte ve vší úctě hov.o a srovnávat jízdu a závod na okruhu s jízdou na silnici prostě nejde. Chlapci a děvčata je to jen a jen na Vás, mě to musíte říct stopro do konce roku, pak máte smolíka neb Dvouval Den bude zcela full. Joooo a kecy o tom, že mne přejede auto, sem neslyšel ) páč to samosebou nedělám sám a Dvouval Den by samo byl i beze mne, počasí neovlivnim a peníze chce dopředu okruh ne já, bez toho bych seděl doma na zadku i já. Kdo prostě nechce nepojede a musim říct jediný- o hodně přichází a o penězích SVcup není, to je jen a jen o Vás ,o)
_________________ www.dvouval.com www.racing.dvouval.com
|
|
Nahoru |
|
|
Nejt
|
Napsal: stř 17. pro 2008 23:49:43 |
|
|
záklaďák |
|
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
Amen... vždyť to říkám furt, dvouválisti jenom remcaj!!! Já chcu, já chcu!!!!!! Dvě faje pudou do prdele a bude dvouvál jak noha pyčo!
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
|