Tak vítej Křído zpět, i když já zase před měsícem moje SV prodal a vyměnil za V-stroma 1000, takže mne tu na fóru ještě trochu tolerujou, ale sem tam si někdo do mne vrtne - třeba Krejzy
_________________ SV-čko jsem miloval aje nenávratně pryč, ale V-Stromek 1000 taky není k zahození :-)
Tak vítej Křído zpět, i když já zase před měsícem moje SV prodal a vyměnil za V-stroma 1000, takže mne tu na fóru ještě trochu tolerujou, ale sem tam si někdo do mne vrtne - třeba Krejzy
Mám ho furt. Ale stoji v garáži. SPZ je v depozitu a baterka ve šrotu. Musel bych to celi oživit. Nejak na to neni čas, penize, ani nálada. Nevim esi ju rač neposlat do světa...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Mám ho furt. Ale stoji v garáži. SPZ je v depozitu a baterka ve šrotu. Musel bych to celi oživit. Nejak na to neni čas, penize, ani nálada. Nevim esi ju rač neposlat do světa...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru