Dnes mi přišel výfuk termignoni. Má naprosto parádní zvuk, každej se otočí ale zvuk je příjemnej. Musel jsem uřezat mezisvod protože výfuk není přímo na SV ale jinak sedí naprosto dokonale přidávám video ale není na něm ten zvuk tak parádní jak naživo.
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6558 Bydliště: Praha
zajimave to vypada jak tiltshift nebo jak se to menuje dela to jakoby minuatury, na sv musis vzdy rezat svod a misha ma pravdu, je to delsi nez motorka, ale zvuk muze bejt dobrej
ps: terminony patrej na ducati, na sv patri creptus nebo yoshimura
zajimave to vypada jak tiltshift nebo jak se to menuje dela to jakoby minuatury, na sv musis vzdy rezat svod a misha ma pravdu, je to delsi nez motorka, ale zvuk muze bejt dobrej
ps: terminony patrej na ducati, na sv patri creptus nebo yoshimura
sharku to ze na SV patří creptus nebo yoshimura si vyčetl někde v tabulkách?
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6558 Bydliště: Praha
piskin2163 píše:
sharku to ze na SV patří creptus nebo yoshimura si vyčetl někde v tabulkách?
na suzuki odjakziva patri josimura ne? josici delaj primo pro suzu to samy terminony jsou synonymem pro ducati a v cesky kotline ma nejlepsi zvuk na sv creptus
divně ti zaostřuje fotografický přístroj zadruhé je moooooooooooc dlouhý
Dlouhej je dost no, ale ve skutečnosti vypadá líp, a fotka je z instagramu udělanej ten proužek, nechtělo se mi to házet do pc jezdím teď bez vložky a nádhera
divně ti zaostřuje fotografický přístroj zadruhé je moooooooooooc dlouhý
Dlouhej je dost no, ale ve skutečnosti vypadá líp, a fotka je z instagramu udělanej ten proužek, nechtělo se mi to házet do pc jezdím teď bez vložky a nádhera
zkrať ho na cca 300mm a bude vypadat lépe i na fotce navíc ti slibuju, že tu vložku už tam potom vůbec nedáš
_________________ odrážedlo -> Stadion S11 -> Jawa 350/639 -> SV 650SS K4 -> SV 1000SS K3 borec litranec nakonec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru