Tak už došlo i na mě, první nehoda je za mnou a nejvíc to odnesla samozřejmě motorka. Držko pád to byl vážně drsnej, výlet do škarpy po držce, nekolik salt ve vzduchu a když jsem se vzpamatoval ležela na mě motorka. Na to jakej to byl let jsem vyvázl s jednou modřinou a to bylo vše. Motorka na tom byla hůře
Příloha:
DSC001881.jpg [ 204.89 KiB | Zobrazeno 9059 krát ]
Příloha:
DSC001891.jpg [ 233.58 KiB | Zobrazeno 9045 krát ]
Neměl jsem o čem přemýšlet, nechtěl jsem jí rozprodat na díly a pořídit jinou jak mi plno lidí radilo. Byla pěkná předtím musí být pěkná i potom. Celá mašina se rozebrala do posledního šroubku a začalo se opravovat.
Rám byl zdrápanej ale rovnej, dovařil se jen ucvaklej doraz a mohlo se jít lakovat. Původní stříbrnou vystřídala dokonalá zlatá
Přední vidlice je z nebouraný motorky a prošla generálkou. Na motoru nebylo potřeba krom vyčištění nic dělat, jenom až se bude měnit olej udělá se spojka která dost prokluzovala.
Kapotáž jsem předal do rukou odborníka s přáním nového laku a bílým pruhem přes celou motorku a dvěma linkami na krajích. Skládat jsem začal až teď na jaře ale pokud vše půjde jak má tak do konce června bude sestavíno.
Postupně sem začnou přibývat fotky ať máte na co koukat tady je zatím prvních pár:
http://www.suzukisv.cz/gallery/main.php ... mId=117076