Potřebuju poradit ohledně problému dole, píšu to sem, ikdyž zde neni uplně Horneťáckej sraz, ale když jsem to psal na motorkářích, tak za den tam přibylo cca 70 dotazů a na muj se každej vyprd. Tak kdyby někdo věděl tak díky, ikdyž se jedná o jinou motorku než SV.
Potřebuju poradit, jak namontovat nové koupené závažíčka do řidítek na Horneta 08. Kupoval jsem je přímo v Hondě a bylo mi řečeno, že mám odmontovat koncovky řidítek, vnitřní žávaží zatlačit dovnitř a našroubovat nové. Ale nějak mi nejde zatlačit ten originál do těch řidítek. Nebo spíš nevim jak moc to drží abych něco nezkurvil. Taky nevim, jestli u těch nových mám použít matku co je na konci, nebo mám nové koncovky zašroubovat do závaží v řidítkách ??? Zasílám i fotky, aby bylo jasnější o co jde. Díky.
Jo jen pro upřesnění, ta nová koncovka nefunguje tak, že se jen zašroubuje do stávajícího systému, ale je universální a funguje tak, že utahováním a opíráním o matku se roztahuje ta černá guma, která zajistí aby koncovka neupadla, ale zárovneň pasovala do každého systému řidítek.
Přílohy: |
DSCF00401.jpg [ 167.99 KiB | Zobrazeno 8454 krát ]
|
_________________ Pionýr "Pařez" `76 > Simson "S51" `91 > SV650s K4 > Hornet 600 `08 > GSX-R 750 -nejlepší <<<
|