Bezvadný... takže pro začátek dobrej ohlas.
Bude fajn si dělat tenhle přehled už jen kvůli té nadcházející sezóně, kdy se bude jezdit ještě o dost víc. Je to v podstatě obdoba toho, co už funguje na motorkarich, ale můžem si tu udělat pro SV forum takovou privátní sekci, myslím, že to celé hezky přispěje k dotváření místní "okruhové komunity"...
Kufor - díky bejby, samozřejmě, že si tu chci honit ego, k ničemu jinýmu to tu nezakládám
Takže požadované atributy:
1) místo
2) nejlepší čas
3) jak měřeno (ručně / transpondér)
4) akce (volná / agenturní ježdění / jakýkoliv závod)
5) datum (prostě aspoň měsíc a rok)
6) strojovna (typ, objem, rok)
7) a jako poslední vál mě napadly i gumy. Teď to asi ještě význam mít nebude, ale časem možná jo, nikoho to nezabije, takže na tom trvám
Do večera nebo během zítřka zbastlím nějakou přehlednou tabulku, bude se psát průběžné zlepšování včetně změn obutí a strojů (zas tolik nás tu není, takže se v tom pořádek udrží), jinak to postrádá smysl, a to samozřejmě počínaje tímto momentem. Takže není třeba psát, co jste zajeli třeba před měsícem, pokud jste před týdnem zase zajeli lepší čas, spousta lidí si to ani nepamatuje, tak ať v tom není chaos. Berme to prostě odteď... Asi nám nezbyde, než při každé aktualizaci prostě novou tabulku vložit opět jako nový příspěvek a starou smazat... jiná možnost, aby byla pořád na očích, mě nenapadá, a problém v tom nevidím, budu se o to starat.
Jo a samozřejmě dopište semka znova ty údaje!... klidně v těch bodech, jak jsem je předepsal, ať je v tom pořádek hned od začátku.