mateSAS píše:
Zdenek> kdyz si das jine NEORIGO blikace (homologovany) - resis HOMO karticku? Kdyz si koupis prilbu - resis HOMO karticku? K pneumatikam - resis HOMO karticku?
Tohle a XY dalsich dilu podlehaji homologaci, STEJNE JAKO VYFUKOVA KONCOVKA a nikdy nikdo k nim nikde nechtel homopapir. Trebas Yoshimura nic takoveho nedava.
S tim zdrzovanim pri kontrole - kdyz Te bude chtit policajt za neco sejmout, tak Te sejme! Ale ne proto, ze nemas homopapir!
Pokud nejsem tydyt a mam ve vyfuku homovlozku, tak mi jakejkoliv policajt muze vlezt do prdele, a pokud me bude zdrzovat po dobu delsi nez nezbytne nutnou (5 minut bych akceptoval na to, at si precte homo cislo z vyfuku), tak ho upozornim, ze jeho postup povazuju za nestandartni, ze prosim o vydani protokolu z jakeho duvodu a jak dlouho me kontroluje a zdrzuje a ze vse predam jejich nadrizenemu a budu pozadovat omluvu atd atd ...
On ma pravo tak maximalne zajistit fotografie a muj pripadny precin resit NASLEDNE! Tak jako kdyz se u nejakeho prestupku odvolas k tomu, ze s obvinenim nesouhlasis - vse se resi nasledne u spravniho rizeni! A pokud by k tomuto doslo, ze bych byl opravdu kamsi predvolan, tak bych byl jedine rad - krive obvineni, psychycka ujma, zkazena dovolena me a moji pritelkyne atd... Pac bych pozadoval nalezite odskodneni...
Taky názor, mě to nezabije vozit homopapír s sebou. Nejsem zrovna typ, kterej by se chtěl v cizině hádat s policajtama. Pravda ale je, že kdyby ten homopapír nebyl k ničemu potřeba a stačilo by číslo na výfuku, tak ho asi nebude výrobce ke každýmu výfuku dávat. Jinak co sem v tom homopapíru vyčetl, tak se přesně podle toho dá na dekře zjistit, jaké normě to podléhá.